Linkedin

LinkedinLinkedin is een zakelijke en op werkgelegenheid gerichte dienst die werkt via websites en mobiele apps. Opgericht in december 2002 en gelanceerd op 5 mei 2003, wordt de site vooral gebruikt voor professioneel netwerken, waaronder werkgevers die vacatures plaatsen en werkzoekenden die hun cv's plaatsen. Vanaf 2015 kwamen de meeste inkomsten van het bedrijf uit de verkoop van toegang tot informatie over zijn gebruikers aan recruiters en verkoopprofessionals. Linkedin werd in 2002 opgericht door Reid Hoffman, en werd in 2016 overgenomen door Microsoft voor 26,2 miljard dollar. Linkedin heeft 500 miljoen leden in meer dan 200 landen en gebieden. De missie van Linkedin is "de professionals van de wereld te verbinden om hen productiever en succesvoller te maken." Linkedin stelt leden in staat om profielen en "connecties" met elkaar aan te maken in een online sociaal netwerk dat echte professionele relaties kan vertegenwoordigen. Leden kunnen iedereen (al dan niet een bestaand lid) uitnodigen om een connectie te worden. Linkedin had in 2015 twee inkomstenstromen: Talent Solutions (48%) en Marketing Solutions (24%). In 2015 werd bekend dat Linkedin 87 miljoen actieve maandelijkse gebruikers had die maandelijks meer dan 4,3 miljard paginaweergaven genereerden. De gemiddelde Linkedin gebruiker brengt 17 minuten per maand door op de site. Linkedin is in toenemende mate gebruikt door journalisten als bron van informatie over personen en bedrijven. Linkedin is ook gebruikt voor competitive intelligence en benchmarking doeleinden. Linkedin is ook gebruikt als instrument voor bedrijfsontwikkeling, het genereren van leads en relatiebeheer. Daarnaast is Linkedin gebruikt als platform voor het inhuren van toptalent. Linkedin is ook gebruikt als instrument om banen te crowdsourcen. In 2012 lanceerde Linkedin een mobiele app genaamd CardMunch, waarmee gebruikers visitekaartjes kunnen scannen met de camera van hun telefoon en omzetten in contacten op Linkedin. In 2014 nam Linkedin Bright Labs over, dat machine learning technologie ontwikkelde die aanbevelingen voor inhoud en mensen op Linkedin aandrijft. In 2015 lanceerde Linkedin LinkedIn Learning, een Lynda.com-achtige dienst die cursussen aanbiedt die worden gegeven door experts uit de branche over verschillende zakelijke onderwerpen zoals digitale marketing en webontwikkeling. Vanaf 2016 heeft LinkedIn meer dan 433 miljoen leden in meer dan 200 landen en gebieden .

Linkedin n lLinkedin is een website om te netwerken. Je kunt Linkedin gebruiken om een baan te vinden, om werknemers te vinden, en om klanten te vinden. Linkedin is een geweldige manier om in contact te blijven met mensen die je kent, en het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Linkedin is gratis, en het is gemakkelijk te gebruiken. Linkedin is de beste manier om te netwerken.

Www linkedinLinkedin is een geweldige manier om in contact te blijven met je professionele netwerk. Het is een platform waar je je werkervaringen en prestaties kunt delen, en waar je in contact kunt komen met andere professionals die je verder kunnen helpen met je carrière. Linkedin is ook een geweldige plek om bedrijven en vacatures te onderzoeken. En, omdat het deel uitmaakt van het www, is Linkedin altijd en overal ter wereld toegankelijk. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon in contact wilt blijven met je professionele netwerk, Linkedin is het perfecte platform voor jou.

Meer info over het topic op deze website linkedin premium kosten.linkedin

Linkedin inloggenAls je problemen hebt met inloggen op je LinkedIn account, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Controleer eerst of je het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen. LinkedIn biedt ook een paar verschillende opties voor twee-factor authenticatie, die kunnen helpen om je account veilig te houden. Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van LinkedIn voor hulp.

Wat is linkedinLinkedIn is een netwerksite waarmee gebruikers in contact kunnen komen met zakelijke contacten en potentiële werkgevers. LinkedIn kan gebruikt worden om banen te vinden, bedrijven te onderzoeken en relaties op te bouwen met mensen in je vakgebied. LinkedIn stelt gebruikers ook in staat om de vaardigheden van anderen te onderschrijven en aanbevelingen te schrijven. LinkedIn is een geweldige manier om in contact te komen met professionals in je bedrijfstak en je netwerk uit te breiden.

hashtag

Tips sollicitatiegesprekDe meeste werkzoekenden zijn bekend met de basisprincipes van het sollicitatiegesprek: kleed je naar succes, kom op tijd, en wees voorbereid om veel voorkomende vragen te beantwoorden. In de huidige competitieve arbeidsmarkt is er echter meer nodig dan het volgen van deze eenvoudige tips om de baan te krijgen die je wilt. Nu technologie een steeds belangrijkere rol speelt in het aanwervingsproces, is het belangrijk dat je goed weet hoe je online tools in je voordeel kunt gebruiken. LinkedIn is bijvoorbeeld een geweldige manier om in contact te komen met potentiële werkgevers en meer te weten te komen over vacatures. En als het tijd is voor het gesprek zelf, doe dan goed onderzoek naar het bedrijf en de specifieke functie waarvoor je solliciteert. Als je goed geïnformeerd en voorbereid bent, kun je veel beter een goede indruk maken en de baan krijgen die je zoekt.

Sollicitatiegesprek tipsHet sollicitatiegesprek is een van de belangrijkste stappen in het sollicitatieproces. Het is jouw kans om een goede indruk te maken en de werkgever te laten zien dat jij de juiste persoon bent voor de baan. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je gesprek voor te bereiden en ervoor te zorgen dat het soepel verloopt.

Neem eerst de tijd om het bedrijf en de functie waarvoor je solliciteert te onderzoeken. LinkedIn is hiervoor een geweldige bron. Zoek het profiel van de werkgever op en lees hun website door. Zo krijg je een beter inzicht in hun bedrijf en wat ze zoeken in een werknemer.

Oefen vervolgens je antwoorden op veel voorkomende sollicitatievragen. Dit zal je helpen je beter voorbereid en zelfverzekerd te voelen als je het eigenlijke gesprek hebt. Kleed je ten slotte professioneel en kom vroeg op de dag van het gesprek. Dit zal laten zien dat je respectvol bent en staat te popelen om aan de slag te gaan in de functie.

Door deze tips op te volgen, ben je op weg om je volgende sollicitatiegesprek te doen slagen!

it-magazines

Tips voor sollicitatiegesprekSollicitatiegesprekken kunnen zenuwslopend zijn, maar er zijn enkele dingen die je kunt doen om je voor te bereiden en je kansen te vergroten om indruk te maken op de interviewer. Onderzoek eerst het bedrijf en de functie waarvoor je solliciteert. LinkedIn is hiervoor een geweldige bron, omdat je in contact kunt komen met huidige en voormalige werknemers om meer te weten te komen over hoe het is om daar te werken. Ten tweede, oefen je antwoorden op veelgestelde sollicitatievragen. Dit zal je helpen om kalm en zelfverzekerd te blijven als je in de hete stoel zit. Ten slotte moet je je professioneel kleden en op tijd komen. De eerste indruk is belangrijk, dus zorg ervoor dat je de interviewer een goede indruk geeft! Als je deze tips volgt, ben je beter voorbereid op je volgende sollicitatiegesprek.

Tips voor een sollicitatiegesprekSollicitatiegesprekken kunnen zenuwslopend zijn, maar er zijn enkele dingen die je kunt doen om je voor te bereiden en je kansen op de baan te vergroten. Onderzoek eerst het bedrijf en maak je vertrouwd met hun producten, diensten en cultuur. Bekijk vervolgens je eigen LinkedIn profiel en zorg ervoor dat het up-to-date is en trefwoorden bevat die overeenkomen met de functieomschrijving. Neem vervolgens contact op met je netwerk en kijk of iemand iemand kent die bij het bedrijf werkt of er al eerder een sollicitatiegesprek heeft gevoerd. Oefen ten slotte je antwoorden op veel voorkomende sollicitatievragen hardop. Zo klink je zelfverzekerder en verklein je de kans dat je over je woorden struikelt als het tijd is voor het echte werk. Door deze tips te volgen, ben je beter voorbereid en klaar om je volgende sollicitatiegesprek te overtreffen.

Tags: